

Usuń profil
Jeśli chcesz usunąć swój profil, wykonaj następujące proste kroki:
- Zaloguj się do profilu, który chcesz usunąć
- Przejdź do profilu
- Przewiń do samego dołu i kliknij „ Usuń profil ”
